epub Geïllustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis epub

by Philip Parker

Deze boeiende atlas belicht in 376 pagina's de grote gebeurtenissen en beroemde helden uit de wereldgeschiedenis. Per land of per continent; per jaar, per eeuw of per millennium ontdekt u op 540 grote en kleinere kaarten het ongekende spektakel dat zich in ons verleden heeft afgespeeld.
De kaarten verbeelden, vertellen en verhelderen de geschiedenis van de wereld en haar bewoners. Duidelijke teksten vatten de belangrijkste kennis samen die daarover is vergaard. Iedere pagina sluit op een verschillend moment aan bij een van de vele gezichten die de wereldgeschiedenis en het menselijk leven door de eeuwen heen hebben aangenomen: de nomade uit Mesopotamië die op een dag de aarde ging bewerken, de farao die een piramide liet bouwen, de ontdekkingsreiziger die de basis legde voor handelsroutes, waaronder die voor zijde en specerijen' het werd allemaal mogelijk dankzij een dosis lef en een lumineus inzicht. Maar liefst 150 illustraties zorgen ervoor dat dit schouwspel nog meer tot leven komt.
Een historische atlas of een encyclopedie? De Geïllustreerde atlas van de wereldgeschiedenis biedt van allebei het beste. De belangrijkste momenten uit het verleden vormen de basis voor een betere kijk op het heden.

eBook tags: geïllustreerde, atlas, van, wereldgeschiedenis, epub, download, epub, philip parker

Download Geïllustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis (epub)

epub Geïllustreerde Atlas van de Wereldgeschiedenis
Downloadepub (1.9Mb)

File info

ISBN
Book Title
Book Author
PublisherReader's Digest
Pages count376
eBook formatHardcover, (torrent)En
File size1.9 Mb
Book rating4 (1 votes)
 rate rate rate rate rate